Päivän sana

Mutta Hengen hedelmä on rakkaus, ilo, rauha, pitkämielisyys, ystävällisyys, hyvyys, uskollisuus, sävyisyys, itsensähillitseminen.

Gal. 5:22

Seurakuntamme lähetteinä on Markku ja Johanna Ovaska.

OVASKAN PERHEEN ESITTELY

Markku & Johanna Ovaska

Markku (synt.1963) on tullut uskoon 1985. Hän on ollut pastorina 11 vuotta 100-jäsenisessä helluntaisrk:ssa lounais-Suomessa. Markku on toiminut vajaan vuoden apulaispastorina sekä kieltä opiskellen Englannin Cornwallissa. Hän on vienyt aktioryhmiä Keski-Eurooppaan vuodesta -87. Markku on puolisonsa kanssa käynyt lähetyskurssin Iso Kirja-opistolla 2002-2003, minkä jälkeen ollut lähetystyössä perheineen Saksassa. Vaimo Johanna (synt.1968) on ollut lähetyslapsena Etiopiassa ja Keniassa 8 vuotta. Hän on toiminut miehensä rinnalla seurakuntatyössä. Musiikki on ollut yksi olennainen osa heidän palvelustyötään. Perheellä on kolme alaikäistä lasta. -Jumala vahvisti minulle antamansa näyn evankeliumin työstä Euroopassa eräällä evankelioimismatkalla piirtämällä ristin Euroopan ylle vuonna 1986. Tästä sai alkunsa ja nimensä tämä työmuoto kohdallani, Markku kertoo.

Seurakuntamme kautta teemme ja tuemme Viroon tapahtuvaa humanitaarista työtä. Tässä työssä Pentti Kaasalainen on ollut aktiivisesti mukana. Vilho Luoman kanssa he käyvät  viemässä avustusta sitä tarvitseville. Myös hengellistä apua he ovat saaneet antaa. Jumala siunatkoon veljiä tässä työssä. Kiitos kuuluu myös kaikille lahjottajille.

Seurakunnallamme on Virossa ystävyysseurakunta Huljassa. Saimme käydä siellä vierailulla ja koimme kuinka Jumala oli meidän kanssamme tuolla matkalla. Saakoon Jumala vahvistaa tuota seurakuntaa edelleen.

Seurakuntamme myös tukee monia yksittäisiä avustus-projekteja ympäri maailmaa. Apua annamme sinne missä tarve ja hätä on suurin.

Matteuksen evankeliumi:

25:40 Niin Kuningas vastaa ja sanoo heille: 'Totisesti minä sanon teille: kaikki, mitä olette tehneet yhdelle näistä minun vähimmistä veljistäni, sen te olette tehneet minulle.'

25:45 Silloin hän vastaa heille ja sanoo: 'Totisesti minä sanon teille: kaiken, minkä olette jättäneet tekemättä yhdelle näistä vähimmistä, sen te olette jättäneet tekemättä minulle.'